Συνέντευξη | Νίκος Οικονομόπουλος: «Μου έλειπε το να είμαι με την οικογένειά μου… οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 και ήμασταν “σκορποχώρι”.»

May 02, 2015 No Comments by

Για έξι συνεχόμενα έτη ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι το γούρι μας και δίνει δυναμικό παρόν παραχωρώντας μας την πρώτη συνέντευξη του χρόνου!!!

Η δημοσιογράφος Σοφία Μπεκιάρη τον συνάντησε πριν λίγες ημέρες από κοντά και ο Νίκος Οικονομόπουλος χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος δεν δίστασε να απαντήσει ανοιχτά και με ειλικρίνεια σε κάθε ερώτηση.

Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς τους και μας αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως είναι μοναδικός… «Για Χίλιους Λόγους» όπως τιτλοφορείται και το καινούριο του πολυπλατινένιο άλμπουμ!

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο tralala.gr στη συνέντευξη που ακολουθεί:

Νίκο μου τα λέμε για 6η συνεχόμενη χρονιά… Κάθε Ιανουάριο είσαι το γούρι μας για καλή αρχή! Πως είσαι λοιπόν ένα χρόνο μετά;

Καταρχήν χαίρομαι που για έξι χρόνια τα λέμε σταθερά!!! Είμαι ακριβώς όπως με άφησες, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, ειλικρινά και αυτό γιατί δεν έχω να αποδείξω κάτι στους άλλους, μόνο στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που με ξέρουν. Αυτός είμαι λοιπόν, ίδιος, δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Δεν έχει υπάρξει ούτε μια μικρή αλλαγή;

Μεγάλωσα κατά ένα χρόνο και έκανα ένα cd ακόμα (γέλια). Στα οχτώ χρόνια δισκογραφίας όλα μου πάνε καλά και δεν έχω κανένα παράπονο με τη δουλειά μου, δόξα τον Θεό. Τι άλλο να ζητήσω;;; Όλα τα καλά μου έχει δώσει!

Είσαι χαρούμενος με ό,τι έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα… βλέποντας τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο;

Είμαι κάτι πολύ παραπάνω… η λέξη «χαρούμενος» είναι λίγη για αυτά που νιώθω. Όταν έχεις κάποια όνειρα από μικρός και όλα πάνε όπως τα θες και ακόμα καλύτερα, τι άλλο να ζητήσεις; Δεν είμαι άπληστος!!!

Νέο άλμπουμ με τίτλο «Για Χίλιους Λόγους»… Ποιοι είναι αυτοί οι «χίλιοι λόγοι» και τι διαφορετικό ακούμε σε αυτό το cd;

Από όλα τα τραγούδια που είχα νομίζω το «Για Χίλιους Λόγους» ήταν ο πιο ωραίος τίτλος! Στο cd δεν υπάρχει κάτι πολύ διαφορετικό, γιατί δεν θέλω να ξεφύγω από αυτά που παρουσιάζω πάντα. Είναι ωραία, λαϊκά τραγούδια ως επί το πλείστων και σίγουρα υπάρχουν και κάποια κομμάτια με πιο μοντέρνα ακούσματα!

Ας μιλήσουμε τώρα για την ακόμα μία απονομή πολυπλατινένιου δίσκου σου. Πες μας δυο λόγια.
Δόξα τον Θεό και για αυτή την απονομή! Είναι πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός και γι’ αυτό δουλεύω και κάνω τόσες προσπάθειες για να έχω καλά τραγούδια. Έχω ανάγκη να μ’ αγαπάει ο κόσμος. Είναι μια ανάγκη που υπάρχει μέσα μου και κάνοντας το όγδοο cd κι αυτό με επιτυχία, δεν μπορώ να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο!

Ποια τραγούδια πιστεύεις πως έχει ξεχωρίσει ο κόσμος;

Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πω. Βλέποντας τον κόσμο που έρχεται στο μαγαζί μου τα ζητάνε όλα. Με ψιλο-μπερδεύει αυτό να σου πω, αλλά είναι καλό, γιατί δεν μου ζητάνε κάποιο συγκεκριμένο και φαίνεται πως όλα τους αρέσουν.

Πόσο χρόνο από την καθημερινότητά σου αφιερώνεις κάθε φορά για να ετοιμάσεις το καινούριο σου άλμπουμ;

Θα σου πω απλά πως λίγο πριν έρθεις, ήταν εδώ μαζί μου ο Βασίλης Δαραμούσκας, πρόκειται για έναν από τους ανθρώπους που συνεργάζομαι πολλά χρόνια και μου φέρνει τραγούδια κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτό λέγαμε λοιπόν και με τον Βασίλη, πως έχει ετοιμάσει πράγματα και του είπα να μου τα στείλει στο mail μου διότι ήδη ακούω νέο υλικό. Νομίζω απάντησα (γέλια)!

Είναι δύσκολο για σένα να κάνεις τη σωστή επιλογή τραγουδιών;

Δύσκολο είναι όταν έρθουν πολλά ωραία τραγούδια και πρέπει να επιλέξεις ποιο θα βάλεις στο δίσκο και ποιο θα αφήσεις απέξω! Κάποιες χρονιές δεν σου κρύβω πως έρχονται τόσα πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και αναγκαστικά βγάζω κάποιο στην άκρη- αν και δεν είναι σωστό – γιατί δεν θέλω να πάει χαμένο!

Τελικά στην εποχή που διανύουμε τα ολοκληρωμένα άλμπουμ έχουν αξία, ο κόσμος μπορεί να τα αγοράσει και να τα αξιολογήσει όπως τους αρμόζει;

Ο κόσμος θα μπορούσε να τα αξιολογήσει αν και εφόσον τα cd πουλούσαν αλλά αυτή τη στιγμή δεν πουλάνε κατά γενική ομολογία. Γι’ αυτό και οι τρόποι με τους οποίους τα προωθούμε πλέον στον κόσμο είναι διαφορετικοί. Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει, που έχουν κλείσει τα περισσότερα μαγαζιά που πουλάνε cd και δίσκους κι αναγκαζόμαστε να τα δώσουμε μέσα από κάποιο περιοδικό ή εφημερίδα αλλά είναι και αυτός ένας τρόπος ώστε να πάει σε πολλά σπίτια και να το ακούσει ο κόσμος σε πολύ χαμηλή τιμή.

Υπάρχει με αυτό τον τρόπο κέρδος για τον καλλιτέχνη;

Κανένα! Πολλές φορές ακούει ο κόσμος πως ο δίσκος γίνεται πλατινένιος – που είναι το ανώτερο μετά το χρυσό – και νομίζουν πως αυτό ισούται και με χρήματα. Καμία σχέση, γιατί εμείς δεν παίρνουμε χρήματα από αυτό. Η δουλειά μας και τα χρήματα που παίρνουμε είναι τραγουδώντας σε κάποιο μαγαζί. Αυτός είναι απλά ένας τρόπος να περάσουμε τα τραγούδια μας στον κόσμο και να τα ακούσουν, όπως είναι και το Youtube, που σε άλλες χώρες βέβαια ο καλλιτέχνης έχει δικαίωματα όπως και οι άνθρωποι που γράφουν στίχο και μουσική, γιατί ειδικά στην Ελλάδα δεν πληρώνονται από πουθενά διότι οι αποδοχές των συνθετών και στιχουργών έχουν μειωθεί και φτάνουν κάτω των 50% σε μια μικρή αγορά που έχει βαλτώσει. Επίσης, είναι πολύ πιο δύσκολο, τα τραγούδια να γίνουν επιτυχίες, γιατί το ραδιόφωνο μπορεί να μην παίζει τραγούδι σου, πράγμα στο οποίο είμαι ενάντια και το λέω χρόνια. Δεν είναι ωραίο να παίζει ένα συγκεκριμένο playlist, το ίδιο τραγούδι για τρεις μήνες, ενώ υπάρχουν εξίσου καλά τραγούδια που μένουν στην άκρη και δεν ακούγονται και ίσως να είναι και καλύτερα από αυτό που ήδη παίζουν.

Πραγματικές επιτυχίες υπάρχουν στις μέρες μας ή γίνονται «επιτυχίες» γιατί παίζονται πολύ στο ραδιόφωνο;

Υπάρχουν πολλά καλά τραγούδια σήμερα. Η διαφορά είναι πως το ενδιαφέρον του κόσμου δεν στρέφεται τόσο στη μουσική όπως παλιά, που ο κόσμος ήταν πιο άνετος οικονομικά και επέλεγε τα τραγούδια και το cd που θα αγοράσει. Μπορούσε να επιλέξει να πάει και μια και δυο φορές στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδούσε ο καλλιτέχνης. Αυτό πλέον δεν υφίσταται σαν προτεραιότητα και πιστεύω πως επηρεάζει πολύ το σκεπτικό του κόσμου. Έχουν αλλάξει οι εποχές, αλλά και τα ραδιόφωνα που έχουν πλέον τα playlist που κάποτε δεν υπήρχαν. Τότε έβγαζε κάποιος ένα δίσκο και στο ραδιόφωνο έπαιζαν όλα τα τραγούδια και ο κόσμος έπαιρνε τηλέφωνο και επέλεγε τι θέλει να ακούσει. Αυτό νομίζω ήταν το πιο καλό και το πιο δημοκρατικό.

Είναι λίγο «προκλητικό» το επάγγελμα του τραγουδιστή στις μέρες μας λόγω της οικονομικής κρίσης;

Δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτείς αυτό όταν είσαι ο ακροατής που με ακούει κι έρχεται στο μαγαζί. Όπως κάθε άνθρωπος έτσι κι εγώ μια δουλειά κάνω. Είναι κατακριτέο να τραγουδάς; Έχει πει κάποιος πως παίρνουμε εκατομμύρια, όπως παλιά που δούλευαν 7 μέρες τη βδομάδα με διπλές παραστάσεις και έπαιρναν τόσα χρήματα; Δεν υπάρχουν αυτά πλέον και πολλοί δεν δουλεύουν ούτε 2 μέρες τη βδομάδα.

Στην κοινή συνείδηση έχει επικρατήσει πάντως πως τα «λαμπερά» επαγγέλματα δεν επιβιώνουν τόσο δύσκολα όσο άλλοι χώροι.

Είμαι κατά της άποψης ένας τραγουδιστής να δείχνει δημόσια την προσωπική του ζωή για να αποκτήσει χρήματα, αυτοκίνητα ή σπίτια. Δεν χρειάζεται να δείχνεις πως είσαι πλούσιος, αλλά να κάνεις τη δουλειά σου σωστά και να αγαπάς αυτό που έχεις και σου έδωσε ο Θεός, όπως επίσης να αγαπάς και τον κόσμο που έρχεται στο μαγαζί να σε ακούσει. Εγώ προσωπικά το κάνω στον υπέρτατο βαθμό!

Είσαι ένας καλλιτέχνης που στα social media το κοινό τον ακολουθεί πιστά. Θεωρείς πως είσαι κοντά τους, παρ’ όλο που απέχεις και δεν έχεις δική σου προσωπική σελίδα;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω twitter, ούτε Instagram, αλλά μόνο στο facebook μια επίσημη σελίδα που βάζω τα τραγούδια μου για να τα ακούσει ο κόσμος. Αυτό είμαι και δεν χρειάζεται να παρουσιάσω κάτι άλλο. Στον δρόμο αν σε χαιρετίσουν, εννοείται χαιρετάς κι εσύ και είμαι πάντα κοντά με τον κόσμο στο μαγαζί. Είμαι εδώ κι όποιος θέλει έρχεται να με δει, δεν πάω πουθενά μέχρι το πρωί, μέχρι να φύγει ο κόσμος.

Όσα χρόνια σε γνωρίζω ο τρόπος σκέψης σου και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα παραμένει ίδιος, ενός ανθρώπου ώριμου και κατασταλαγμένου. Πού πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

Δεν θέλω μιλώντας να κάνω επίκληση στο συναίσθημα, γιατί υπάρχουν και χειρότερες καταστάσεις από τις δικές μου. Η αλήθεια είναι πως πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια, δούλεψα πάρα πολύ κι έμαθα να εκτιμώ τη δουλειά, την αποδοχή και το χρήμα και να το κάνω από μικρή ηλικία. Ζω τον εαυτό μου από 9 χρονών, δουλεύοντας και ένας λόγος που είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, χωρίς να περιαυτολογώ, είναι το γεγονός πώς η ζωή τα έφερε έτσι, να περάσω δύσκολα χρόνια. Φυσικά δεν το εύχομαι σε κανένα παιδάκι να περάσει αυτά που πέρασα εγώ, αλλά δούλεψα και όλα πήγαν καλά.

Σε έχουν σκληραγωγήσει όλα αυτά που πέρασες;

Πιστεύω πως η ωριμότητα από εκεί ξεκινάει. Όταν δουλεύεις από μικρός και εκτιμάς αυτά που κερδίζεις γίνεσαι πιο ώριμος από ένα παιδί που θα φτάσει 30 χρονών και θα ζει με τον μπαμπά και τη μαμά, όχι γιατί δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά γιατί θέλει να παίρνει τα λεφτά των γονιών του. Εμένα δεν θα μου άρεσε να το δω αυτό σε κάποιον άνθρωπο που είναι ολόκληρος άντρας, έτοιμος να κάνει οικογένεια. Είναι προτιμότερο να δουλεύεις. Άσχετα που αυτή την εποχή δεν υπάρχουν δουλειές για νέους ανθρώπους, γιατί υπάρχει κι αυτή η περίπτωση. Τώρα έχουμε φτάσει στο στάδιο που και να θες να δουλέψεις αναγκάζεσαι να είσαι στο σπίτι των γονιών σου και στενοχωριέσαι που δεν μπορείς να προσφέρεις ενώ θες.

Αν σου ζητήσω να μου αποκαλύψεις τι είναι αυτό που σου έλειψε στην παιδική σου ηλικία τι θα μου έλεγες;

Μου έλειπε το να είμαι με την οικογένειά μου, διότι οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 χρονών και ήμασταν «σκορποχώρι». Αλλού ο μπαμπάς, αλλού η μαμά και εγώ κι ο αδελφός μου με τον παππού και τη γιαγιά. Έβρισκα παρηγοριά στη δουλειά. Έκανα τρεις δουλειές, ήθελα και τέταρτη αλλά δεν προλάβαινα, γιατί δεν είχε παραπάνω από 24 ώρες η μέρα(γέλια)!

Πιστεύεις ότι ο τρόπος ο τρόπος που μεγάλωσες και ο χώρος στον οποίο βρέθηκες στην συνέχεια σε έκανε λίγο πιο δύσκολο, πιο κλειστό άνθρωπο;

Θα έλεγα απλά πως είμαι πιο συγκρατημένος σε πολλά πράγματα. Θέλω να λέω αυτά που πιστεύω και ένα από αυτά είναι η δημοκρατία που κάποιοι θεωρούν πως είναι μόνο μια λέξη που απλά υπάρχει στο λεξικό. Για μένα δημοκρατία είναι να λες αυτό που πιστεύεις χωρίς βέβαια να προσβάλλεις τον άλλο αν και προσωπικά, δεν νομίζω πως έχω προσβάλλω κάποιον, μου αρέσει να λέω την αλήθεια και να δείχνει αυτό που είμαι και αν σε κάποιους δεν αρέσει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, διότι θέλω να αρέσω σε αυτούς που εκτιμούν αυτό που λέω και αυτό που είμαι στην πραγματικότητα.

Νιώθεις πως έχεις χτίσει την καριέρα σου πάνω σε αλήθεια και γερές βάσεις και όχι κάτι «φτιαχτό» με σκοπό να σε ωφελήσει στις δημόσιες σχέσεις;

Δεν μου αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις, με την έννοια του να μιλάω με κάποιον που δεν γουστάρω απλά και μόνο για να κάνω την δουλειά μου, ειδικά όταν κι αυτός αισθάνεται το ίδιο, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Μου αρέσει να μιλάω με ανθρώπους που υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Πώς θα κάνω δημόσιες σχέσεις με έναν άνθρωπο που ξέρω εκ των προτέρων πως δεν με γουστάρει ή που θα πρέπει να προσπαθήσω να τον κάνω να με γουστάρει;

Δυσκολίες σου έχει προκαλέσει αυτή σου η στάση ή είσαι ξεκάθαρος στις απόψεις σου όσο και σε αυτά που θες;

Είπες τη σωστή κουβέντα! Είμαι ξεκάθαρος σε αυτά που θέλω. Δεν επιβάλλω σε κανέναν να κάνει αυτά που επιθυμώ εγώ και θέλω να νιώθω πως είμαι εντάξει με τον εαυτό μου.

Όταν ένας καλλιτέχνης έχει πραγματικό ταλέντο, έχει φωνή, καλά τραγούδια και τη στήριξη του κόσμου θεωρητικά δεν χρειάζεται κάτι άλλο, σωστά;

Δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα άλλο! Ο κόσμος θέλει να συνεχίζει να ακούει και να βλέπει αυτό που του άρεσε από την αρχή σε έναν καλλιτέχνη και εννοώ τη μουσική και τα τραγούδια του. Τι άλλο μπορώ να προσφέρω εγώ πέρα από αυτό;

Είναι για εσένα ευχάριστο το να δίνεις συνεντεύξεις;

Θέλω να δίνω συνεντεύξεις όταν πρέπει να πω κάτι για την δουλειά μου. Δεν είναι, όμως, ωραίο να δίνεις 50 συνεντεύξεις τον χρόνο, γιατί τι να πεις; Εγώ για παράδειγμα δεν κάνω τίποτα τρομερό πέρα από τη δουλειά μου, δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων, δεν βγαίνω κάθε βράδυ, είμαι χαλαρός.

Βασική προϋπόθεση για να δώσεις μια συνέντευξη ποια είναι, ποια στοιχεία αναζητάς;

Βασικό στοιχείο είναι το να αισθάνομαι και εγώ καλά. Ας πούμε με εσάς έχω παρατηρήσει το εξής, κάνουμε μια συνέντευξη και κοιτώντας τη μετά βλέπω ακριβώς αυτά που είπα λέξη προς λέξη, μέχρι και το «και» υπάρχει κι αυτό μου αρέσει! Δεν μου αρέσει όμως αυτό που κάνουν κάποιοι πολλές φορές, που παραποιούν αυτό που λες και γράφουν άλλα. Είναι σαν να μην είσαι εσύ!

Έχεις νιώσει χτύπημα κάτω από τη ζώνη από δημοσιογράφους σε θέματα δουλειάς ή σε οτιδήποτε που να σε έχει ενοχλήσει;

Υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και άλλοι όχι. Δεν θα μπω σε αυτές τις λεπτομέρειες, δεν με αφορά, εγώ προσπαθώ να δίνω συνεντεύξεις και να νιώθω καλά. Φυσικά, δεν θα δώσω συνέντευξη σε κάποιον που μου προκαλεί μίσος και κακία.

Αν σου έλεγα να μου πεις ένα λάθος που μπορεί να έχεις κάνει στην πορεία σου μέχρι σήμερα ποιο θα ήταν αυτό;

Σίγουρα έχω κάνει λάθη στην πορεία μου αλλά δεν μου έρχεται κάτι σοβαρό αυτή τη στιγμή στο μυαλό. Μπορεί καμιά φορά για παράδειγμα, να έχω μιλήσει παραπάνω από αυτό που πρέπει σε κάποιον, κάτι που για μένα είναι λάθος. Δεν έχω προσβάλλει ποτέ όμως άνθρωπο. Με τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους τους δικούς μου, τους μουσικούς μερικές φορές ξεφεύγουμε αλλά είναι στα πλαίσια του επαγγελματικού. Με ξέρουν τόσο καλά που ό,τι και να πούμε δεν τρέχει τίποτα και μετά θα είμαστε αγκαλιές και φιλιά. Κι αυτό λάθος όμως είναι. Αλλά δεν μπορώ να προσποιούμαι, να έχω νεύρα και να λέω «τι γλυκός που είσαι».

Με την Δέσποινα Βανδή πώς έχετε δέσει; Συμπληρώνει ο ένας τον άλλο;

Είμαστε πολύ καλά! Έχουμε ετοιμάσει ένα όμορφο πρόγραμμα και περνάμε καλά μαζί. Φυσικά μαζί μας είναι η Demy και οι Boys & Noise και πρόκειται για πολύ καλά και σεβαστά παιδιά, έχω να το λέω αυτό!

Πόσο εύκολο είναι να συνυπάρχουν δυο μεγάλα ονόματα σε μια πίστα;

Τραγουδάω σε ένα μαγαζί που είναι το μεγαλύτερο της Αθήνας και βρίσκομαι κάθε χρόνο εδώ. Όλα τα χρόνια ύπαρξής του, αν το πάρεις από τη στιγμή που άνοιξε το μαγαζί, υπήρχαν πάντα συνεργασίες μεταξύ 2 και 3 ονομάτων. Προσπαθείς να εμπλουτίζεις το πρόγραμμα για να έχεις μεγαλύτερη προσέλευση κοινού διότι η αλήθεια είναι πως ένα τέτοιο μαγαζί δεν γεμίζει εύκολα, γιατί είναι δύσκολες οι εποχές, πρέπει να προσφέρεις το κάτι παραπάνω. Υπάρχουν καλλιτέχνες που είναι μόνοι τους αλλά σε μικρότερα μαγαζιά! Αυτό το μαγαζί χωράει περίπου 2.800 άτομα, κάποια άλλα είναι των 800 και 1000, σε ένα τέτοιο ίσως να πήγαινα μόνος μου.

Είναι ρίσκο όμως κάτι τέτοιο;

Είναι ρίσκο ό,τι και να κάνεις, είτε είσαι με άλλους, είτε μόνος σου. Αν έχεις καλά τραγούδια κι επιτυχία, μπορεί να πάει καλά ή μπορεί και όχι. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Πρωταθλητισμό κάνουμε.

Είσαι τόσα χρόνια στο συγκεκριμένο μαγαζί. Θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου κάπου αλλού αν χρειαστεί;

Από τη στιγμή που συνεργάζομαι με τη συγκεκριμένη επιχείρηση 8 χρόνια και τα πράγματα πηγαίνουν καλά γιατί να φύγω και να πάω κάπου αλλού;;; Δεν υπάρχει λόγος. Αν μου βγει όμως κάποια στιγμή από μέσα μου και θελήσω να το κάνω τότε ναι. Εξαρτάται από το πώς θα είναι τα πράγματα. Δεν παίρνω βιαστικές αποφάσεις.

Τι παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο για να κάνεις μια αλλαγή;

Αν δεν τα βρίσκω με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι. Αν νομίζουν πως θα με κάνουν υποχείριο ή παιχνίδι τους αποχωρώ και πάω σε άλλη παραλία.

Πες μου μια συνεργασία που θα ήθελες να κάνεις μελλοντικά.

Να σου πω ειλικρινά πλέον δεν το σκέφτομαι πολύ αυτό, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Έχω κάνει αρκετές συνεργασίες με καλλιτέχνες δόξα το Θεό! Μου αρέσει να συνεργάζομαι, με όποιον θέλει να συνεργάζεται!!!

Είχες ποτέ δύσκολες συνεργασίες;

Ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Μερικές φορές ακούω να λένε για φασαρίες, αλλά εγώ προσωπικά ποτέ δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο. Αυτό που ακούω να σκοτώνονται στα καμαρίνια συμβαίνει όντως; Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο από άλλο καλλιτέχνη και δεν ξέρω γιατί γράφονται! Μάλλον για να πάρουν δημοσιότητα, διότι δεν ισχύουν. Αν δεν έχεις καλή επαφή με αυτόν που συνεργάζεσαι – κάτι που μπορεί να συμβεί διότι δεν γίνεται να ταιριάζεις με όλους – βγαίνεις απλά και κάνεις τη δουλειά σου. Προσωπικά με όσους τραγούδησα πήγαν όλα μια χαρά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Φαντάζομαι δεν σε αφορά να «κατασκευάζεις» θέματα απλά για να υπάρχεις στην επικαιρότητα;

Όχι καθόλου και ποτέ!!!

Είναι εύκολο χωρίς να απασχολείς τα Μέσα Ενημέρωσης με οτιδήποτε άλλο πέρα της καριέρας σου να παραμένεις στην επικαιρότητα όμως;

Τι να απαντήσω τώρα; Μάτια έχεις, αυτιά έχεις, δες και άκου. Ο καθένας βλέπει και κρίνει σε αυτά τα θέματα.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να κλείσουμε με μια ευχή από εσένα για τους αναγνώστες μας.

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και σε εσάς. Πάντα επιτυχίες, πάντα να πρωτοπορείτε, να πηγαίνετε μπροστά και να λέτε την αλήθεια όπως κάνετε και όλα θα πάνε καλά με την βοήθεια του Θεού.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Συνέντευξη | Νίκος Οικονομόπουλος: «Μου έλειπε το να είμαι με την οικογένειά μου… οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 και ήμασταν “σκορποχώρι”.»”

Leave a Reply