Σπουδαίες συναντήσεις στο Posidonio| Θέμης Αδαμαντίδης & Παντελής Παντελίδης επισκέφτηκαν το Γιάννη Πλούταρχο!

May 11, 2015 No Comments by

«Δάσκαλο» αποκάλεσε τον Θέμη Αδαμαντίδη ο Γιάννης Πλούταρχος

Άλλο ένα τριήμερο-φωτιά με τον Γιάννη Πλούταρχο στα καλύτερά του, στο κατάμεστο Posidonio.

Το βράδυ του Σαββάτου στο Posidonio διασκέδασε ο Παντελής Παντελίδης. Ο Γιάννης Πλούταρχος τον καλωσόρισε τονίζοντας την καλή συνεργασία που είχαν , του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τις επικείμενες εμφανίσεις του και του παραχώρησε το μικρόφωνο. Ο Παντελίδης τραγούδησε επιτυχίες του και στη συνέχεια ζήτησε από τον Γιάννη Πλούταρχο να ερμηνεύσει το κομμάτι «ναρκοπέδιο»- ένα τραγούδι που έχει γράψει ο Παντελής Παντελίδης για τον Γιάννη Πλούταρχο.

Την ίδια βραδιά στο Posidonio διασκέδασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου καθώς και οι Σπύρος Γιατράςκαι Αλέκος Χρυσοβέργης. Οι Γιατράς , Χρυσοβέργης είχαν γράψει την πρώτη επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου « ένας Θεός». Ο Πλούταρχος συγκινημένος τους χαιρέτισε ενώ εκείνοι τον επισκέφθηκαν στο καμαρίνι του.

Το βράδυ της Κυριακής στο Posidonio διασκέδασε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο Γιάννης Πλούταρχος αφού τον καλωσόρισε τον αποκάλεσε «δάσκαλο» διευκρινίζοντας πως έχει δανειστεί στοιχεία από τις ερμηνείες του. Στη συνέχεια, τραγούδησαν και παρέα ενώ ο Αδαμαντίδης επισκέφθηκε τον Πλούταρχο στο καμαρίνι του.

Την ίδια βραδιά στο Posidonio διασκέδασε κι η Βασιλική Νταντά που είπε κι ένα τραγούδι.

Οι νέες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου «ο άνθρωπός σου», «μια μέρα θα είμαστε μαζί», «μια μεγάλη αγάπη», «ειλικρινά», «θέλω να προσέχεις», «ναρκοπέδιο η ζωή μου» δίνουν τέτοιο παλμό που σείεται το Posidonio.

Ανεβασμένη κρατά τη διάθεση ο Κώστας Μαρτάκης ενώ το νέο του τραγούδι « ούτε ήξερες» έχει ήδη αγαπηθεί.

Στο σχήμα συμμετέχουν οι: Μαρία Έλενα Κυριάκου, οι Boys and Noise, η Βίλλυ Ραζή, η Josephine, η Βαλένθια.

Οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο δυνατό σχήμα.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Σπουδαίες συναντήσεις στο Posidonio| Θέμης Αδαμαντίδης & Παντελής Παντελίδης επισκέφτηκαν το Γιάννη Πλούταρχο!”

Leave a Reply