Στ. Κορκολής: “Την δεκαετία του ’90 που έκανα καριέρα ως ποπ τραγουδιστής, είχα γίνει μαϊντανός γιατί ακολουθούσα το star system”

Feb 28, 2015 No Comments by

Ο Στέφανος Κορκολής σε μία εκ βαθέων τηλεοπτική συνέντευξη…

Μία καθόλα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή“Αποκαλυπτικά” ο Στέφανος Κορκολής. Ο γνωστός συνθέτης και ερμηνευτής σχολίασε το διάλειμμα που έκανε στην καριέρα του όσο ήταν στο ζενίθ της λόγω της υπερέκθεσης, τους φίλους – φίδια που είχε κατά καιρούς αλλά και την καριέρα που προσπάθησε να κάνει στο εξωτερικό.

“Όχι, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Είμαι πάρα πολύ αληθινός άνθρωπος και ευθύς και δεν μπορώ να γίνω διπλωμάτης. Δεν μπορώ να χαμογελάσω σε κάποιον που δεν γουστάρω”, απαντά στην ερώτηση για τις δημόσιες σχέσεις και για το κατά πόσο τήρησε το τυπικό του “τα έχω καλά με όλους”. Παράλληλα, σχολίασε “Δεν έχω μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Διεθνή καριέρα έχουν κάνει λίγες Έλληνες κι εγώ ακόμα δεν θεωρώ ότι ανήκω σε αυτούς”, δίνοντας έτσι μία έμμεση απάντηση σε όσους σχολίαζαν στο παρελθόν την ατελέσφορη προσπάθειά του για μια καριέρα εκτός συνόρων.

Επίσης, υπογράμμισε έντονα πως δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις γιατί το κάνει μόνο εάν κι εφόσον έχει κάτι να πει και να παρουσιάσει, συνήθως σχετικά με τη δουλειά του.  Και τέλος, όσον αφορά το επαγγελματικό πικ του στη δεκαετία του ’90 λέει “Την δεκαετία του ’90 που έκανε καριέρα ως ποπ τραγουδιστής είχα γίνει μαϊντανός γιατί ακολουθούσα το star system και δεν ήξερα τι μου γινόταν. Η υπερέκθεση με τρόμαξε, έκανε κακό στην ψυχή μου. Γι’αυτό στο πικ της καριέρας που έκανα τότε μόνος μου την σταμάτησα”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Στ. Κορκολής: “Την δεκαετία του ’90 που έκανα καριέρα ως ποπ τραγουδιστής, είχα γίνει μαϊντανός γιατί ακολουθούσα το star system””

Leave a Reply