Σταμάτης Γονίδης & Χρήστος Χολίδης | Ολοκληρώνεται ο κύκλος των επιτυχημένων εμφανίσεών τους στο Frangelico!

Feb 25, 2015 No Comments by

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Χολίδης, την Παρασκευή 27 και Σαββάτο 28 Φεβρουαρίου, σε ένα τελευταίο διήμερο-γιορτή της συνεργασίας τους!

Πέντε μήνες επιτυχίες. Πέντε μήνες non stop διασκέδασης. Ο Σταμάτης Γονίδης με τον Χρήστο Χολίδη αλλά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, για ένα τελευταίο διήμερο, Παρασκευή 27 και Σαββάτο 28 Φεβρουαρίου, θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής του «Frangelico». Ρίχνοντας την «αυλαία» μιας επιτυχημένης σεζόν!

Το ευχάριστο κλίμα, ξεκινούσε από τα καμαρίνια με τους δυο καλλιτέχνες, να ενώνουν τις δυνάμεις τους, και το κέφι να «χτυπάει» κόκκινο!

Σύσσωμη η ελληνική showbiz έδωσε το παρών της. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές, επέλεξαν το «Frangelico» για την διασκέδαση τους. Μοναδικές μουσικές συναντήσεις, όπως με τον Νίκο Βέρτη, τον Βασίλη Καρρά, τον Μάκη Χριστοδούλοπουλο, τον Αντώνη Ρέμο, την Αγγελική Ηλιάδη, τον Γιώργο Μαργαρίτη και άλλους πολλούς, να ενώνουν τις φωνές τους με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Χρήστο Χολίδη!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Σταμάτης Γονίδης & Χρήστος Χολίδης | Ολοκληρώνεται ο κύκλος των επιτυχημένων εμφανίσεών τους στο Frangelico!”

Leave a Reply