Στέλιος Ρόκκος | “Αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι ότι τους αρέσει που είμαι αληθινός στα μάτια τους”

Jun 26, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε!

Ο ανατρεπτικός Στέλιος Ρόκκος συνεχίζοντας δυναμικά τις εμφανίσεις του στο Cabaret at Romeo μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και τον Steven των My Excuse και έχοντας στις αποσκευές του την ολοκαίνουργια του επιτυχία “Θάλασσα”, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα πρώτη φορά” και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για το πως πήρε την απόφαση πριν κάποια χρόνια να κάνει μια αποχή από τον χώρο και να βρεθεί στο νησί του στην Λήμνο λέγοντας πως  την περίοδο που εμφανιζόταν με τον Πασχάλη Τερζή στο Rex, αγόρασε ένα καίκι και έτσι αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να μετακομίσει στην Λήμνο, τονίζοντας πως ποτέ δεν του έλειψε η Αθήνα.

Στην συνέχεια δήλωσε πως σε δύο εβδομάδες θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στην πρωτεύουσα και μετά από τα μέσα Ιουλίου θα ακολουθήσει η καλοκαιρινή του περιοδεία η οποία θα λάβει μέρος σε πολλές πόλεις της χώρας όπως η Χαλκιδική , η Αλεξανδρούπολη αλλά και η Κρήτη.

Ακόμα μίλησε για αυτό που εισπράττει από τον κόσμο, λέγοντας πως αυτό που τους αρέσει σε εκείνον είναι ότι είναι αληθινός στα μάτια τους και αυτό είναι κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

Τέλος ο Στέλιος Ρόκκος εξήγησε πως το πρόγραμμα που παρουσίασε φέτος τον χειμώνα αλλά και τώρα, το θεωρεί ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει, με τα παιδιά δίπλα του και την μπάντα του να τον συνοδεύουν και να ερμηνεύουν διάφορα τραγούδια από την δισκογραφία του αλλά και ξένα κομμάτια σε ένα πολύ φρέσκο και διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Στέλιος Ρόκκος | “Αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι ότι τους αρέσει που είμαι αληθινός στα μάτια τους””

Leave a Reply