Στέλλα Καλλή | “Στις αρχές που ξεκίνησα έλεγα ότι είμαι μουσικός και όχι τραγουδίστρια γιατί ντρεπόμουν”

Apr 24, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ τι δήλωσε η τραγουδίστρια!

Η Στέλλα Καλλή συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις της στο Vox μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και έχοντας στις αποσκευές της τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο “Όλα μου τα σ αγαπώ” με τα τραγούδια “Πλάτη” και “Ολα μου τα σ αγαπώ” να έχουν ξεχωρίσει, βρέθηκεκαλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στο The 2NightShow και μίλησε για όλα.

Αρχικά μίλησε για την φετινή της συνεργασία με την Νατάσα Θεοδωρίδου φέτος στο Vox λέγοντας:”Συνεχίζουμε ακάθεκτα και τον Απρίλιο και πραγματικά και τις Κυριακές που τις πρωτοξεκίνησε η Νατάσα πέρσυ, έχει την ευκαιρία ο κόσμος που έχει οικογένεια και έχει υποχρεώσεις να περάσει όμορφα ξεχνώντας ότι είναι ημέρα”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην εικόνα που έχει δημιουργηθεί για το επάγγελμα της τραγουδίστριας σήμερα λέγοντας:”Yπάρχει μια παρεξηγημένη εικόνα της τραγουδίστριας στην χώρα μας και αυτό είναι άδικο,  θεωρείται ότι οι τραγουδίστριες είναι πιο χαλαρές και σε αυτό διαφωνώ κάθετα, κάτι που στις αρχές που ξεκίνησα ντρεπόμουν και όταν με ρωτάγανε δήλωνα ότι ήμουν μουσικός”.

Ακόμα μίλησε για το πόσο σημαντικοί είναι οι γονείς της για εκείνην καθώς όπως είπε η ίδια δεν θα έκανε τίποτα και δεν θα ήταν αυτή που είναι αν δεν είχε στο πλευρό της τους γονείς της.

Τέλος με την συνοδεία στην κιθάρα ένα απο τα μέλη των Αλκατράζ , ερμήνευσε το τελευταίο της single “Πλάτη” αλλά και το “Όλα μου τα σ’αγαπώ” με το οποίο έκλεισε μοναδικά την βραδιά.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Στέλλα Καλλή | “Στις αρχές που ξεκίνησα έλεγα ότι είμαι μουσικός και όχι τραγουδίστρια γιατί ντρεπόμουν””

Leave a Reply