Στην παρουσίαση του “Άννα Βίσση. Η απόλυτη Ελληνίδα Σταρ… Το λεύκωμα”

Apr 28, 2015 No Comments by

Τα 40 χρόνια της είπε να γιορτάσει η Άννα Βίσση με την έκδοση ενός λευκώματος που ανακεφαλαιώνει την καριέρα της και θα περιέχει φωτογραφίες από την αρχή της μακροσκελούς πορείας έως το σήμερα. Λίγο πριν παρουσιάσει τις “Καμπάνες του Εντελβάις”, την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί είχε χρόνο να κάνει την παρουσίαση της εν λόγω προσπάθειας.

6:30 ακριβώς θα ξεκίναγε η εκδήλωση με αρκετούς διάσημους να γεμίζουν το χώρο, αλλά και απλό κόσμο, μιας και η είσοδος ήταν ελεύθερη. Το fan club ήταν ακόμα μια φορά εκεί για να αποθεώσει την Κύπρια τραγουδίστρια. Τον λόγω αρχικά έλαβε ο Στέλιος Κοντέας, συντονιστής της συλλογής, ο οποίος άρχισε με πράγματα που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για την “απόλυτη Ελληνίδα σταρ”Άννα Βίσση. Εντυπωσιακές τουλάχιστον οι καταγραφές που ακούσαμε με την ατάκα ότι είναι το καλύτερο εξάγημο προϊόν της Ελλάδας μετά τη δημοκρατία να ξεχωρίζει.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η ίδια η τραγουδίστρια για να ευχαριστήσει άπαντες και να τονίσει τι κάνει ξεχωριστή την έκδοση ενός λευκώματος την σημερινή εποχή δηλώνοντας εντυπωσιασμένη από το τελικό αποτέλεσμα.

Η Άννα Βίσση μας έδειξε και την φιλανθρωπική της πλευρά εφόσον 3 ευρώ από κάθε αντίτυπο του λευκώματος θα δίνονταν στο χαμόγελο του παιδιού. Ο πρόεδρος του οργανισμού κ. Γιαννόπουλος χαιρέτησε την εκδήλωσε αποκαλύπτοντας μας άγνωστες πτυχές της καλλιτέχνιδας και πόσο κοντά έχει σταθεί κοντά στον οργανισμό όλα αυτά τα χρόνια.

Η έκπληξη της εκδήλωσης ήταν η παρουσία του Ηλία Ψινάκη όπου κλήθηκε στο βήμα για να πει ένα “γεια”. Για κάτι τσακωμούς με τον Καρβέλα ακούσαμε, για διάφορα ευτράπελα κατά τις συνεργασίες τους που γενικά συνέβαλαν στο ευχάριστο κλίμα.

Παρά τις όποιες κακοτεχνίες λόγω προχειρότητας στο στήσιμο η ώρα μας πέρασε ευχάριστα. Η έκδοση έχει καλό σκοπό και είναι κάτι που ένας λάτρης της μουσικής της Άννας Βίσση θα εκτιμήσει πολύ. Αν σκεφτεί κανείς ότι τα χρήματα θα διατεθούν και για καλό σκοπό είναι μια αγορά που αξίζει…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Στην παρουσίαση του “Άννα Βίσση. Η απόλυτη Ελληνίδα Σταρ… Το λεύκωμα””

Leave a Reply