Στους ρυθμούς του Γιάννη Πλούταρχου οι βραδιές της Ανάστασης και του Πάσχα| Ποιοι διασκέδασαν στο Posidonio;

May 07, 2015 No Comments by

Με τους ρυθμούς του Γιάννη Πλούταρχου και τις καθηλωτικές ερμηνείες του, οι βραδιές της Ανάστασης και του Πάσχα στο κατάμεστο Posidonio.

Μετά την Ανάσταση στο Posidonio διασκέδασαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο Ουγγαρέζος μάλιστα έδωσε το προσωπικό του show στην πίστα του Posidonio μετά από πρόσκληση του Γιάννη Πλούταρχου.

Την ίδια βραδιά στο Posidonio γλέντησε ο Βαλάντης ο οποίος έκλεψε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνισή του. Ο Βαλάντης ερμήνευσε τραγούδια του μετά από πρόσκληση του Γιάννη Πλούταρχου στη σκηνή του Posidonio.

Την Κυριακή του Πάσχα στο Posidonio διασκέδασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε άδεια από τον στρατό και τραγούδησε παρέα με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Οι νέες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου «ο άνθρωπός σου», «μια μέρα θα είμαστε μαζί», «μια μεγάλη αγάπη», «ειλικρινά», «θέλω να προσέχεις», «ναρκοπέδιο η ζωή μου» δίνουν τέτοιο παλμό που σείεται το Posidonio.

Ανεβασμένη κρατά τη διάθεση ο Κώστας Μαρτάκης ενώ το νέο του τραγούδι «ούτε ήξερες» έχει ήδη αγαπηθεί.
Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, οι Boys and Noise, η λαϊκή τραγουδίστρια Βίλλυ Ραζή κι οι: Josephine,Βαλένθια βάζουν τη δική τους σφραγίδα στο πρόγραμμα. Οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές. Αναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο δυνατό σχήμα.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Στους ρυθμούς του Γιάννη Πλούταρχου οι βραδιές της Ανάστασης και του Πάσχα| Ποιοι διασκέδασαν στο Posidonio;”

Leave a Reply