“Θα έρθω” | Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Τηλέμαχου Ζέη!

May 30, 2016 No Comments by

Aκούστε το εδώ!

O ανερχόμενος Tηλέμαχος Ζέης ο οποίος το τελευταίο διάστημα  ξεχωρίσε με την συνεργασία του με τον Νίκο Οικονομόπουλο  και  αφήσε το δικό του μουσικό στίγμα στον χώρο, έπειτα απο τις τελευταίες του κυκλοφορίες  “Έρχεται πάλι το καλοκαίρι” και το ιδιαίτερα αισθαντικό “Να χω κάτι” , επιστρέφει δυναμικά με το τρίτο του κατα σειρά single με τίτλο “Θα έρθω“.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δηλώνει με αποφασιστικότητα πως θα έρθει για χάριν ενός μεγάλου έρωτα γιατί όπως μας λέει χαρακτηριστικά “Μια φορά χτυπάει έτσι η καρδιά” και μας ταξιδεύει με έναν άκρως καλοκαιρινό και νοσταλγικό ρυθμό σε ειδυλλιακά μέρη εν όψει του φετινού καλοκαιριού στα οποία η αγάπη παίζει τον πρώτο ρόλο.

Μια αγαπημένη μελωδία η οποία μας παρασέρνει στον ρυθμό της με την πρώτη ακρόαση και μας καλεί απευθείας να δυναμώσουμε την ένταση και να ακούσουμε μόνο την καρδιά μας.

Την μουσική και τους στίχους υπογράφει για άλλη μια φορά ο Άρης Κλεισούρας, συνεχίζοντας την σειρά των επιτυχιών έπειτα απο το “Να χω κάτι” και κυκλοφορεί μέσα απο την Cobalt Music.

Aπολαύστε το δυνατά!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Θα έρθω” | Ακούστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Τηλέμαχου Ζέη!”

Leave a Reply