Θάνος Πετρέλης | “Απο την περίοδο του Fame Story μιλάμε μόνο με τον Νίνο”

Jan 13, 2016 No Comments by

Δείτε εδώ τι είπε ο τραγουδιστής!

Στην κάμερα του Τv Mακεδονία και της εκπομπής “Όλα καλά” με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη, μίλησε ο Θάνος Πετρέλης σε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης.

Μέσα στα πολλά που ειπώθηκαν, ήταν και η αναφορά στην εποχή του Fame Story μέσα απο το οποίο ο τραγουδιστής πρωτοσυστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και για τις εμπειρίες που ο ίδιος αποκόμισε εκείνη την περίοδο.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν κρατάει μέχρι και τώρα επαφές με τα παιδιά που ήταν μαζί στο παιχνίδι, ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά “Κρατάω επαφές μόνο με τον Νίνο γιατί ήμασταν φίλοι πριν μπούμε στο παιχνίδι και μάλιστα την τελευταία σεζόν πριν το Fame Story δουλεύαμε μαζί”.

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι ο Νίνο έχει βαφτίσει την πρώτη του κόρη Αγάπη και επίσης και ο ίδιος έχει δυο παιδιά οπότε είναι φυσικό επακόλουθο να πάνε έτσι τα πράγματα.

Τέλος τόνισε ότι ο λόγος που δεν κράτησε επαφή με τους υπόλοιπους ήταν ότι δεν τους γνώριζε απο την αρχή , απλά έτυχε να βρεθούν μαζί στον ίδιο χώρο, εξηγώντας ότι πηγαίνοντας ο καθένας με τον δικό του σκοπό, αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζαμε με όλους και ότι την επομένη θα κρατάγαμε επαφή με όλους”.

Δείτε τι ειπώθηκε στο παρακάτω απόσπασμα

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Θάνος Πετρέλης | “Απο την περίοδο του Fame Story μιλάμε μόνο με τον Νίνο””

Leave a Reply