Τι άλλον να ζητήσουν οι REC;

Jun 13, 2015 No Comments by

Τι άλλο να ζητήσουν οι REC; Στην κορυφή των μεταδόσεων το ΜΠΕΣ // Άγγιξαν το 1.000.000 views // Κυκλοφόρησαν διπλό deluxe album που έγινε ήδη “Best Seller”

Δεν θα μπορούσαν τίποτα περισσότερο να ζητήσουν και ίσως και τίποτα λιγότερο να ευχηθούν οι αγαπημένοι μας REC! Το “ΜΠΕΣ” έκλεισε ενα μήνα κυκλοφορίας και παραμένει σταθερά στοΝο3 σε αρ. μεταδόσεων σε Ελλάδα + Κύπρο, σταθερά και στο TOP10 της IFPI (πηγή: MediaInspector), το ολοκαίνουριο videoclip τους μετρά συνολικά 1.000.000 προβολές σε ένα μόλις μήνα (συνολικά όλες οι μεταφορτώσεις στο YouTube), ενώ το ολοκαίνουριο διπλό deluxe album τους έφτασε αμέσως στο Νο2 του pop chart του iTunes και μπήκε στα best seller albums με την κυκλοφορία του.

Τι άλλο λοιπόν να ζητήσουν;

Οι REC δεν σταματούν εδώ, με μια νέα ανατρεπτική version το “ΜΠΕΣ” των REC θα μας “μιλάει” πλέον στα ΙΣΠΑΝΙΚΑ! Περισσότερα θα μάθουμε σύντομα, καθώς το αγαπημένο μας συγκρότημα βρίσκεται ήδη στο στουντιο και ολοκληρώνει τη νέα αυτή version.

REC – MPES / ΜΠΕΣ OFFICIAL MUSIC VIDEO

REC ΝΕΟ ALBUM // ΑΝΗΚΩ ΕΔΩ

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι REC, κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο album τους! 5 χρόνια μετά τον πρώτο τους δίσκο, οι REC, έχοντας στο ενεργητικό τους δεκάδες επιτυχίες και #1 smash hits, παρουσιάζουν το δίσκο με τίτλο “Ανήκω Εδώ”. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο διπλό album που περιέχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως «Έτσι Γίνεται», «Φύγαμε», «Άσε Με Να Σ’Αγαπώ» κ.ά., παλιά και νέα remixes των τραγουδιών που αγαπήσαμε τα τελευταία χρόνια αλλά και τις εμπορικότερες επιτυχίες των MAD Video Music Awards με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Στο δίσκο συμπεριλαμβάνεται επίσης το “Μπες”, η νέα μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία των REC, που βρίσκεται σταθερά για περισσότερο από 8 εβδομάδες στο top 5 του ελληνικού airplay chart.

MAD VMA2015 // 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Με δύο μεγάλες υποψηφιότητες βρίσκονται φέτος οι REC στα φετινά VMA του MAD!
* Καλύτερο Γκρουπ
* Καλύτερο Urban Video

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Τι άλλον να ζητήσουν οι REC;”

Leave a Reply