Το Golden boy που πάει την Ελένη Φουρέιρα “στο Θεό”!

Jul 22, 2015 No Comments by

Τα VMA 2015,δεν θα μπορούσαν να μην έχουν φυσικά “άρωμα Eurovision” όπως μας πληροφορεί το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE…

Εκτός από την παρουσία πολλών καλλιτεχνών που έχουν εμπλακεί στο διαγωνισμό τραγουδιού κατά καιρούς, είχαμε φέτος και την καλλιτέχνιδα Ελένη Φουρέιρα να μας παρουσιάζει σε α’ μετάδοση το νέο της τραγούδι! Μας πήγε μια βόλτα μέχρι το Ισραήλ και τη Eurovision 2015 δια χειρός Βαγγέλη Κωνσταντινίδη -ενός από τους στιχουργούς της φετινής μας συμμετοχής “One last breath”, που επιμελήθηκε την Ελληνική εκδοχή της Ισραηλινής συμμετοχής ¨Golden boy”.
Tο όνομα της νεαρής τραγουδίστριας έχει εμπλακεί τουλάχιστον 3 φορές τα τελευταία χρόνια ως επικρατέστερη για να να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, χωρίς ποτέ αυτό να γίνει και να παραμένουν όλα αυτά ανυπόστατες φήμες, μιας που δεν ήταν καν υποψήφια -μετά το 2010- παρ’ όλες τις δηλώσεις που και από πλευράς της γίνονταν.
Το τραγούδι του 16χρονου Nadav Guedz που εκπροσώπησε φέτος το Ισραήλ και το κατέταξε στην 9η θέση της τελικής κατάταξης στη βαθμολογία των χωρών της 60ης Eurovision επιστρέφει ¨δια χειρός¨.. Ελένης Φουρέιρα με τίτλο “Στο Θεό με πάει¨!

Μπορεί η συνεργασία της με την Lariss στη διοργάνωση του Mad tv να μην πραγματοποιήθηκε την τελευταία στιγμή, όμως η καλλιτέχνης και η εταιρεία της κατάλαβαν νωρίς ότι το “Golden Boy” ήταν το πιο “πιασάρικο” χορευτικό τραγούδι της φετινής διοργάνωσης, και έσπευσαν να το προσφέρουν στα Ελληνικά -όπως είχε κάνει και σε ανάλογη περίπτωση η Τάμτα με το “Tornero/Τρομερό¨το 2006.

Πάρτε μια μικρή γεύση από την εμφάνισή της:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Το Golden boy που πάει την Ελένη Φουρέιρα “στο Θεό”!”

Leave a Reply