“Το ομορφότερο δώρο” φέρνει ο Βασίλης Δήμας στο νέο του τραγούδι, ακούστε το!

Jul 03, 2015 No Comments by

Ο Βασίλης Δήμας αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση για την Ελληνική δισκογραφία, δεν είναι τυχαίο που θεωρείται ο ”καλλιτέχνης” των καλλιτεχνών.

Ο Βασίλης Δήμας είναι απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του Εθνικού και Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σε πολλή νεαρή ηλικία υπογράφει το πρώτο του κι αποκλειστικό συμβόλαιο με την Universal Music. Κυκλοφορεί το 2010 τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Το κέντρο του σύμπαντος” με παραγωγό τον Ηλία Μπενέτο.

Έχει στο ενεργητικό του 15 πλατινένιους και διπλά πλατινένιους καθώς και 2 χρυσούς δίσκους ως δημιουργός. Έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του πολλοί Ελληνες καλλιτέχνες όπως: Νότης Σφακιανάκης, Σταμάτης Γονίδης, Αντύπας, Νίκος Μακρόπουλος, Νίκος Οικονομόπουλος, Στέλιος Ρόκκος, Χρήστος Μενιδιάτης, Διονύσης Σχοινάς, Καίτη Γαρμπή, Χρήστος Χολιδης, Γιώργος Αλκαίος, Γιώργος Μάης, Χριστίνα Σάλτη, Βασιλική Νταντά κ.α.

Τώρα επιστρέφει και παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Το ομορφότερο δώρο”, του οποίου τη μουσική αλλά και στους στίχους υπογράφει ο ίδιος. Την ενορχήστρωση και παραγωγή έκανε ο Αντρέας Γιατράκος.

Ακούστε το:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Το ομορφότερο δώρο” φέρνει ο Βασίλης Δήμας στο νέο του τραγούδι, ακούστε το!”

Leave a Reply