Τσαλίκης, Κυανός, Κολέτσα και Knock out κάνουν χαμό στο «Caramela» από τα backstage! (Φωτογραφίες)

Sep 02, 2016 No Comments by

Το ανανεωμένο σχήμα του Caramela έρχεται με φουλ διάθεση.

Χαμό από τα backstage έκαναν ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Κυριάκος Κυανός, η Χριστίνα Κολέτσα και οι Knock out που από τις 15 Σεπτεμβρίου θα εμφανίζονται στο «Caramela».

Οι τραγουδιστές έδωσαν το στίγμα του πιο κεφάτου προγράμματος της Αθήνας από τα… παρασκήνια, καθώς, πριν από λίγες ημέρες, πόζαραν στο φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη για τις ανάγκες της αφίσας και το κλίμα ήταν «εκρηκτικό».

Με τις επιτυχίες του να εγγυώνται ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα και έπειτα από την sold out περιοδεία του σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και Καναδά, ο Γιώργος επιστρέφει δυναμικά στο πιο γνήσιο διασκεδαστήριο της Αθήνας, στο οποίο έχει αφήσει το στίγμα του, κάνοντας τέσσερις άκρως επιτυχημένες σεζόν.

Στην πίστα του «Caramela» ανεβαίνει μετά από ένα χρόνο και ο Κυριάκος Κυανός, έχοντας στη φαρέτρα του και το νέο του τραγούδι, «Να μ΄αγαπάς», που έχει αγαπηθεί και ξεχωρίσει στο airplay των ραδιοφώνων ανά τη χώρα.

Τη θηλυκή «πινελιά» στο σχήμα θα βάλει η Χριστίνα Κολέτσα, με τις υπέροχες ερμηνείες της και την «εκρηκτική» της εμφάνιση, ενώ παλιοί γνώριμοι του Caramela είναι και οι Knock Out που, μετά το «Όταν Πονάω το Γλεντάω», κάνουν θραύση σε clubs και ραδιόφωνα με το τραγούδι «Για μια καψούρα ζω».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Τσαλίκης, Κυανός, Κολέτσα και Knock out κάνουν χαμό στο «Caramela» από τα backstage! (Φωτογραφίες)”

Leave a Reply